VIETNÁM-KAMBODZSA

TERVEZETT INDULÁSI IDŐPONTOK:

2020. 10.18.*

*kiérkezés dátuma

Időtartam

11 nap / 10 éjszaka + 1-1 nap utazás oda és visszafelé. 

Elhelyezés

4*-os minőségi hotelekben 

Ellátás

Reggeli a szállodákban

Vietnam - Kambodzsa körút

Fedezd fel Délkelet-Ázsia csodáit. Vietnam és Kambodzsa legjava, elérhető áron. A legnépszerűbb, leghíresebb helyeket tudod felszedegetni, mint gyöngyszemeket az utazás során. Az utazás nem kívánja átadni az Ázsia érzést. Kimondottan az a cél, hogy elkészíthesd életed fotóit. Mindezt a leghatékonyabban, csak a lényegre koncentrálva.

Programleírás

0. nap / éj Elindulás Budapestről

1. nap / éj Érkezés egyénileg Hanoiba

A repülőtéren a CityGO várja az érkezőket. A megbeszélt időpontig kell megérkezni akár a csoporttal, akár egyedül. Hotel transzfer után a szobák elfoglalása. A repülőjárat érkezési idejétől függően délutáni/este közös séta lehetőség a városban (ami segít az időátállásban is). Szállás Hanoiban.

Étkezés: vacsora

2. nap / éj Halong öböl varázsa

Reggeli után Hanoiból utazás busszal Vietnam leglátványosabb természeti jelenségéhez, a több ezer kis szigetből álló Halong öbölbe. Útközben 2 megállóval 2 érdekes látnivaló megtekintése. Az öbölben hajóra szállunk és kb. 5 órás hajókiránduláson veszünk részt a különleges formájú mészkő szirtek között a festői öbölben, egy barlang valamint egy tipikus vizifalu megtekintése. Ebédet a hajón szolgálják fel, miközben élvezhetjük a káprázatos tengeri karsztvidéket. Kb. 18.00-kor transzfer Hanoiba. Vacsora egy helyi étteremben. Szállás Hanoiban.

Étkezés: reggeli, ebéd, vacsora

3. nap / éj Hanoi városnézés

Reggel kijelentkezünk a hotelből. A privát buszban jó helyen vannak a csomagok. A program keretében főleg gyalogosan végig járjuk a legfontosabb látnivalókat. Többek között: Ho Chi Minh Mauzóleum, Irodalom Temploma, Tran Quoc Pagoda, Quan Thanh templom, Nyugati tó, Hoan Kiem tó, óváros utcácskái. Este a Hanoi vasútállomásról hálókocsis vonattal indulunk Huéba. A program keretében több helyen is van gasztronómiai érdekesség, elsőként említve a tojásos kávét.

Szállás: vonaton légkondicionált hálókocsiban, nagyon tiszta 4 ágyas kényelmes fülkékben.

Étkezés: reggeli, ebéd

4. nap / éj Hué városnézés

Reggel transzfer várja az utasokat a vasútállomáson Huéban. Reggeli és felfrissülési lehetőség a hotelben. Reggeli után a volt császári főváros látnivalóit nézzük meg, először a császári városnak helyet adó citadellát, majd a Thien Mu Pagodát. Hajózunk a Parfüm folyón. Busszal megnézzük az egyik híres királyi sírhelyet: Tu Dinh Royal Tomb, valamint útközben Hué helyi piacát is. Szállás: Huében

Étkezés: reggeli, ebéd

5. nap / éj Közép-Vietnám csodái

Reggeli a szállodában. Transzfer Hoi An felé. Útközben a Lang Co Beach és Hai Van hágó. Dananban megnézzük a Champa múzeumot. Felkeressük a híres Márvány hegyet, melynek buja erdőkkel fedett sziklaormai látványosan emelkednek a tengerparti síkság fölé. A gyalogos túraútvonalon pagodák és két sziklatemplom mellett haladunk el; vásárlási lehetőség a márványfaragók piacán. Ebéd egy helyi étteremben. Késő délután érkezés Hoi Anba. Szállás: Hoi Anban

Étkezés: reggeli, ebéd

6. nap / éj Hoi An városnézés

Vietnam kiemelkedő műemlékvárosa. Vezetett városnéző séta a nagy múltú gazdag kereskedőváros francia-kínai-japán stílusú műemléki központjában: Tan Ky Old House, Fujian Assembly Hall, Hoi An Központi Piac, Japán híd. Szabadidő, vásárlási lehetőség (kézműves tárgyak, vietnámi hímzések). Ebéd egy helyi étteremben. Délután tengerparti pihenés, fürdési lehetőség a város melletti Cua Dai beach finomhomokos fövenyén (időjárás függvényében). Szállás: Hoi Anban

Étkezés: reggeli, ebéd

7. nap / éj My Son

Felkeressük Vietnám középkori romvárosát a Champa Királyság ősi központját, fél napos program a My Son 10. századi templomegyüttesénél. Késő délutáni ebéd Danangban majd repülés Siem Reapbe. Vacsora a hotelben. Szállás: Siem Reapben

Étkezés: reggeli, ebéd

8. nap / éj Angkor

Reggeli után elindulunk Angkorba, ahol a CityGO A1 - 15 látnivalós programot nézzük meg. Minden, ami fontos, híres és érdekes Angkorban, az benne van. Késő délután a Tonle Sap tavon nézzük meg az úszófalut. Este pedig Apsara táncos műsoros svédasztalos vacsora program. Szállás: Siem Reapben

Étkezés: reggeli, vacsora

9. nap / éj Phnom Penh

Reggeli után elindulunk Phnom Penhbe. Útközben 2 megállónk lesz, ahol érdekes dolgokat láthatunk. Este közös séta a kivilágított városban. Szállás: Phnom Penhben.

Étkezés: reggeli, vacsora

10. nap / éj Phnom Penh városnézés - Ho Chi Minh City

Délelőtt megnézzük Phnom Penh legfontosabb látnivalóit. Királyi Palota, S21 börtön múzeum és a Wat Phnom templom. Utána elindulunk busszal Ho Chi Minh Citybe (Saigon). Érkezés este. Szállás: Ho Chi Minh Cityben (Saigon).

Étkezés: reggeli, vacsora

11. nap / éj Mekong delta

Kora reggeli indulás Ázsia legnagyobb folyami deltájának, a Mekong deltának felfedezésére: Cai Be úszópiac megtekintése hajóról. Érdekes megfigyelni a vízen élő emberek életét. Megtekintjük a Dél-vietnámi templom- és kertépítészet remekét, a Vinh Trang Pagodát. Buszozás My Tho város kikötőjébe, ahonnan hajózás a Teknős-szigetre; gyümölcskóstolás, csónakázás a csatornán, méz és kókusz farmlátogatás, lovas kocsikázás majd ebéd következik. Visszahajózás My Thoba. A program után transzfer vissza Saigonba. Szállás: Ho Chi Minhben (Saigon)

Étkezés: reggeli, ebéd

12. nap Ho Chi Minh városnézés, elutazás

Megnézzük a város legfontosabb látnivalóit. Notre Dame katedrális, Posta hivatal, Operaház ... a nap többi részében sétálunk a belvárosban és élvezzük a gasztronómia örömeit. Délután / este elutazás.

Étkezés: reggeli

12+1. nap Hazaérkezés Budapestre

Szolgáltatások és árak

Részvételi díj 8 fős csoport esetében

1 500.-USD/fő

Az ár tartalmazza

Befelé repülőtéri transzfer

Szállás 11 éjszakára

Étkezés a programleírás szerint

Programok a leírás szerint

Apsara táncműsoros svédasztalos vacsora (italfogyasztás nélkül)

Légkondicionált jármű sofőrrel

Magyar idegenvezetés

Programokon hűtött ivóvíz (Siem Reapben)

Kifelé repülőtéri transzfer

Az ár nem tartalmazza

✚ Repülőjegyek

Az utazáshoz a következő repüléseket javasoljuk:

  • Budapest - Hanoi / Ho Chi Minh City (Saigon) - Budapest multicity repülőjegy

✚ Belépőjegyek

✚ Vízum (Vietnám 2 belépéses, Kambodzsa )

✚ További étkezések és az italfogyasztás

✚ Biztosítás

✚ Borravaló (Vietnámban napi 5USD /fő)

Egyéb költségek

✚ Egyágyas felár

✚ Mindenkori bankköltség

FOTÓGALÉRIA

ONLINE JELENTKEZÉS

Kérjük, add meg adataid és a lehető leghamarabb felvesszük veled a kapcsolatot.